Rüyada hastalık bulaşmak

Rüyada hastalık bulaşmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, helal kazanca sahip olunacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastalık bulaşmak gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada hastalık bulaşmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada üzerine kan bulaşmak rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, neşeli ve huzurlu bir geleceğe delalettir.

Rüyada üstüne çamur bulaşmak mutluluk ve huzur elde edeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli boka bulaşmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, yatırımların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kaka bulaşmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Rüyada idrar bulaşmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada büyük abdest bulaşmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine işaret eder.

Rüyada pisliğe bulaşmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments