Rüyada hastalık bulaştırmak

Rüyada hastalık bulaştırmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Rüyada hastalık bulaştırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, kutlamalar veya sevdiğiniz kişilerle sevgi dolu bir atmosfer söz konusu olabilir.

Rüyada hastalık bulaştırmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalettir.

Rüyada hastalık bulaştığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalıkları doktoruna gitmek çok büyük hayır duası alınacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanser hastalığına yakalandığını görmek huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada çiçek hastalığı olmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hastalıktan ölmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastalığın ilerlediğini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments