Rüyada hastanın kilo aldığını görmek

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, takdir edileceğine işarettir.

Rüyada hastanın kilo aldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada hastanın kilo aldığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin kilo aldığını görmek kısmetin ve talihin açılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının kilo aldığını görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin kilo aldığını görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin kilo aldığını görmek ruh sağlığının bozulacağına, gönül gözünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kilo aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments