Rüyada hatmeye oturmak

Rüyada hatmeye oturmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada hatmeye oturmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada hatmeye oturmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Rüyada telefon hattı almak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine inanılır.

Rüyada hat kırmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hat sanatı görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fay hattı görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada telefon hattı bulmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Rüyada telefon hattını kırmak esenliği bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada hat yazısı yazmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments