Rüyada hindi tüyü görmek

Rüyada hindi tüyü görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi tüyü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada hindi tüyü görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz hindi görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada hindi dövmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Rüyada hindi tutmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada hindi kovaladığını görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü hindi görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hindinin kovaladığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine delalettir.

Rüyada hindi satın almak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yükseleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments