Rüyada hindi ve yumurtasını görmek

Rüyada hindi ve yumurtasını görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sağlık içinde yaşanacağına, uzun yaşayacağına, güzel bir hayatı olacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hindi ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada hindi yumurtası toplamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada hindi yumurta görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına tabir olunur.

Rüyada hindi ve yumurtasını görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hindi yumurtası görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada renkli hindi görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada hindi temizlemek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hindi eti almak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Rüyada hindi yemeği görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments