Rüyada horozu kesmek

Rüyada horozu kesmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kalp kırmaya, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada horozu kesmek gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Rüyada horozu kesmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada horoz kesmek yemek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına işaret eder.

Rüyada horozun kafasını kesmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada horoz başı kesmek işinden ve ekmeğinden olacağına, hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah horoz kesmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada horoz kesmek hayattan bıkmasına neden olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Rüyada çiğ horoz görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada birçok horoz görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments