Rüyada horozu kovalamak

Rüyada horozu kovalamak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada horozu kovalamak gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada horozun kovaladığını görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada horozu kovalamak çok büyük kazanç sağlanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalet eder.

Rüyada horoz kovalamak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz horoz yakalamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada horozu görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada denizli horozu görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada horozla kavga etmek mutlu ve hafif hissedeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kümeste horoz görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, rahatsızlık vereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments