Rüyada hortumdan su görmek

Rüyada hortumdan su görmek yeni bir hayat kuracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazancını katbekat arttıracağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada hortumdan su gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada uzun su hortumu görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, durumunuzun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada su hortumu görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumdan su görmek düşmanını alt edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla su akıtmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, elindekini de bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla su içmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada hortumla su görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalettir.

Rüyada su ve hortum görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada hortumla sulama yapmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments