Rüyada hoşlandıgı erkek görmek

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zarar etmeyeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada hoşlandıgı erkek gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkekle öpüşmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, adını kirleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı erkekle öpüşmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın erkeği görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başkasıyla görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekten hoşlanmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, daha rahat bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments