Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek

Rüyada bir erkekten hoşlandığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkekten hoşlandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın bir erkeği görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın erkekten hoşlanmak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandıgı erkek görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments