Rüyada hoşlandığın kadını görmek

Rüyada hoşlandığın kadını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kadını gördüyseniz:

  • Bilginizi paylaşmaktan, yardımcı olmaktan kaçınmamanız bazı alanlarda ilerlemenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada hoşlandığı kadını görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kadını görmek aileye büyük bir ev alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kişi tarafından öpülmek eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın kızı görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yabancı erkekten hoşlanmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada hoşlandığım çocuğu görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments