Rüyada iç fasulye görmek

Rüyada iç fasulye görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada iç fasulye gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren başlıklarda iç sesinize kulak vermelisiniz.

Rüyada fasulye içi görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iç fasulye görmek prestij kazanacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Rüyada pişmiş taze fasulye görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede taze fasulye görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye ektiğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada fasulye yediğini görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye bitkisi görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments