Rüyada iğde çekirdeği görmek

Rüyada iğde çekirdeği görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, karşılıksız bırakmayacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iğde çekirdeği gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Rüyada iğde çekirdeği görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada has iğde görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan iğde yemek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada iğde ağacı dikmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğde toplamak yemek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğde kokusu duymak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına inanılır.

Rüyada iğde ağacı diktiğini görmek işlerinin karışacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğde almak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments