Rüyada iğde satın almak

Rüyada iğde satın almak borçların kısa sürede ödeneceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iğde satın almak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Rüyada iğde satın almak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iğde çiçeği koklamak üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, çok eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan iğde toplamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada iğde topladığını görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğde ağacından iğde yemek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğde meyvesi görmek bolluğun ve bereketin artacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada iğde ağacı kesmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ruhunu güzelleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğde yaprağı görmek işlerin sarpa saracağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments