Rüyada iki tane beşik görmek

Rüyada iki tane beşik görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısmetinin bollaşacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ağır günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beşik gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada iki tane beşik görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşiğin yandığını görmek manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada boş tahta beşik görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments