Rüyada arıya basmak

Rüyada arıya basmak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arıya basmak gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada arıya basmak çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına inanılır.

Rüyada hayvan pisliğine basmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin üstüne basmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine delalettir.

Rüyada dikene basmak eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı zile basmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla kurana basmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliğine basmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada paraya basmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments