Rüyada incir ezmesi görmek

Rüyada incir ezmesi görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, özlemelerin son bulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine yorulur.

Rüyada incir ezmesi gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada incir ve üzüm görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalında incir görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Rüyada incir ve elma görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada incir verdiğini görmek yakında başlayacak aşk macerasına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden incir almak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada olgun incir toplamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına inanılır.

Rüyada frenk incir görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta incir yemek çirkin amellere, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments