Rüyada incir ve elma görmek

Rüyada incir ve elma görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, günahlarının affedileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ve elma gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Rüyada incir ve elma görmek bekarlar için evlenmeye, haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada elma ve incir görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Rüyada incir ve elma toplamak herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada kuru incir ikram etmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu incir yemek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada incir hediye almak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada incir dalı kesmek güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments