Rüyada arıza görmek

Rüyada arıza görmek içinin hafifleyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Rüyada arıza gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada arızalı araba kullanmak eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada arızalı kamyon görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada arızalı araba görmek iki tarafın da çok sevineceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arıza görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada arızalı uçak görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada arabanın arızalandığını görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalet eder.

Rüyada arabanın arıza yaptığını görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik arızası görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments