Rüyada incire basmak

Rüyada incire basmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, onların güvenini sarsacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, yatırımlarının kar getireceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada incire basmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda söz sahibi olmak istiyorsanız, onları beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada incire basmak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada yılanların üstüne basmak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek dışkısına basmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlara basmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işarettir.

Rüyada sigara basmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarına basmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada gübreye basmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa basmak şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments