Rüyada iş tutmak

Rüyada iş tutmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş tutmak gördüyseniz:

  • Hemen olur olmaz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Rüyada iş tutmak beddua ve ah alacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşının elini tutmak çirkin iftiralara uğrayacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde terfi etmek dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerini büyütmek kötü günlerin biteceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir işe başladığını görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada kadrolu iş görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada işine geç kalmak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine yorulur.

Rüyada suç işleyen birini görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments