Rüyada ıslak mendil vermek

Rüyada ıslak mendil vermek alışveriş yapacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak mendil vermek gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada beyaz ıslak mendil görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak mendil almak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Rüyada ıslak mendil vermek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak mendil görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolonyalı mendil görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada söz mendili görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalettir.

Rüyada halay mendili görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kına mendili görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments