Rüyada ıslak öpüşmek

Rüyada ıslak öpüşmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada ıslak öpüşmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilerletmenizi sağlayacak davetler alabilirsiniz.

Rüyada ıslak yatak görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini ıslak görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Rüyada ıslak mendil görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ıslak ekmek görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işarettir.

Rüyada ıslak para görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak beton görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak pantolon giymek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada ıslak paspas görmek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments