Rüyada ellerini ıslak görmek

Rüyada ellerini ıslak görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, fedakârlıklar yapacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ellerini ıslak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada ıslak el görmek zahmetinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini ıslak görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işaret eder.

Rüyada ellerini ıslak görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ıslak kek görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Rüyada ıslak çim görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak gelinlik giymek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada ıslak merdiven görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak gömlek giymek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments