Rüyada ıslak şemsiye görmek

Rüyada ıslak şemsiye görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, çok mutsuz olacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ıslak şemsiye gördüyseniz:

  • Şu aralar olayların üzerine doğrudan giderseniz herşeyi daha çok çıkmaza sokarsınız.

Rüyada ıslak şemsiye görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada şemsiye uçmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi şemsiye görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada pembe şemsiye görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Rüyada hediye şemsiye almak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı şemsiye açmak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada güneşli havada şemsiye görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz şemsiye görmek kinin ve nefretin son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments