Rüyada isli perde görmek

Rüyada isli perde görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sonunda mutlu olacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada isli perde gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla duygusal polemiklere girmemenizde fayda var.

Rüyada isli perde görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalettir.

Rüyada eski perde takmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına yorulur.

Rüyada perdenin değiştiğini görmek mevki kazanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni perde görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada perde temizlemek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde yanması görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara allah’ın izni ile şifa bulunacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe perde görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine işarettir.

Rüyada pencere ve perde görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments