Rüyada istiharede beyaz görmek

Rüyada istiharede beyaz görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada istiharede beyaz gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada istiharede beyaz görmek evleneceğinize, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada istihare görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada istihare rüyası görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalettir.

Rüyada istihareye yattığını görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada istihareye yatmak anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada istihare namazı kılmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada istihare yapmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada istihare duası okumak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments