Rüyada işyerinde müşteri görmek

Rüyada işyerinde müşteri görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerini yoluna koymayı başaracağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde müşteri gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Rüyada işyerinde çok müşteri görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, işini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada işyerinde müşteri görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok müşteri görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada müşteriye mal satmak bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalık müşteri görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada bayan müşteri görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada müşteriyle kavga etmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada müşteriyi görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments