Rüyada iyi kadın görmek

Rüyada iyi kadın görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, canlanacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada iyi kadın gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Rüyada iyi bir kadın görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta kadının iyileştiğini görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Rüyada iyi kadın görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine iyi davranmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi not almak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalet eder.

Rüyada iyi top oynamak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada hastayı iyi görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, kötü sözler duyulacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments