Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Rüyada kabenin hareket ettiğini görmek mesleğinde atılım yapacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek makam sahibi olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin karnında hareket ettiğini görmek evlatlarının hayrını göreceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada ayın hareket ettiğini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hareket ettirmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin hareket ettiğini görmek bazı iş birlikleri yapacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments