Rüyada kabir azabından korkmak

Rüyada kabir azabından korkmak büyük miktarda para kazanılacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabir azabından korkmak gördüyseniz:

  • Sizi manipüle etmeye çalışan ya da sinirlendiren kişiler olabilir.

Rüyada kabir azabından korkmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kabir azabı çekenleri görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kabir azabı görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine işarettir.

Rüyada kabir azabı çeken birini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada kabir azabı çeken görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü azap çekerken görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
nesrin olgun

ben rüyam da bilmediyim iki kisiyle ölüyorum ve benim ruhum kabir azabından korkuyor aglamaya başlıyorum beni gömmeyin diye sorgu mekekleri geliyor beni mezara koymayın diye bagırıyorum ve o sırada bir araba geliyor ve ben yine aglamaya başlıyoşlıyorum beni gömmeye geliyolar diye arabanın icinde yüzünü götemediyim kişi sakın korkma diyor bu rüyanın yorumunu merak ediyorum