Rüyada kabir tahtası görmek

Rüyada kabir tahtası görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir tahtası gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Rüyada kabir tahtası görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tek kabir görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabir kazmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde kabir görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabir azabı çektiğini görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabir taşımak üst üste birçok sorun yaşanacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabir içine girmek güzel bir iş fırsatına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet eder.

Rüyada kabir kazıldığını görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments