Rüyada kabirde görmek

Rüyada kabirde görmek feraha ermeye, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yaşamına bakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada kabirde gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada kabirde kendini görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işarettir.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek onlar sayesinde kalkınacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada kabir kazdığını görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde su görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada yeşil kabir görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kabir azabı çeken görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine işarettir.

Rüyada kabirde sorguya çekilmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada içi su dolu kabir görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments