Rüyada kabirde su görmek

Rüyada kabirde su görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, yollarının açılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabirde su gördüyseniz:

  • Sorumsuzca davranan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Rüyada içi su dolu kabir görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına delalet eder.

Rüyada kabirde su görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kabirde ışık görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir meleklerini görmek hayırlı bir eşe, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Rüyada kabirde dua etmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada birinin kabir azabı çektiğini görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına inanılır.

Rüyada kabir toprağı görmek eğleneceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir çukuru görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments