Rüyada kablo çekmek

Rüyada kablo çekmek galibiyet kazanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, başarısının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kablo çekmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada kablo çekmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kablo görmek yüküne ortak olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine inanılır.

Rüyada anten kablosu görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına delalettir.

Rüyada kablo döşemek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, haneye bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ceyran kablosu görmek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uzun kablo görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments