Rüyada kabrinin kazıldığını görmek

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabrinin kazıldığını gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Rüyada kabrinin kazıldığını görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kazılmasını görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, cebinin para göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış çukur görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Rüyada kazılmış kuyu görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada evinin önünün kazıldığını görmek hem moral hem de çareler bulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev temeli kazıldığını görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış kabir görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments