Rüyada kadın organında yara görmek

Rüyada kadın organında yara görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın organında yara gördüyseniz:

  • Riskli konulara dahil olmamakta fayda var.

Rüyada kadın organında yara görmek aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada kadın organından kıl koparmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın cinsiyet organını görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalettir.

Rüyada kadınlık organında kıl görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments