Rüyada kadın yumurtalık görmek

Rüyada kadın yumurtalık görmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yumurtalık gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada kadın yumurtalık görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalettir.

Rüyada kadın yumurtalığı görmek eşi ile problemler yaşayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın yumurtası görmek rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sadece yumurta görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, mali krize gireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta kirdiğini görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına yorulur.

Rüyada yumurta hediye etmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta ve ekmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments