Rüyada kadında erkek uzvu görmek

Rüyada kadında erkek uzvu görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadında erkek uzvu gördüyseniz:

  • Belki fazla duygusal ya da hassas olmanız mümkündür.

Rüyada kadında erkek uzvu görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada kadın uzvu görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada kadının tenasul uzvu görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ondan faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada kadın uzvu yalamak aydınlık bir yola çıkılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine yorulur.

Rüyada erkeklik uzvu görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments