Rüyada kadının erkeklik organı görmek

Rüyada kadının erkeklik organı görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı gördüyseniz:

  • Olaylara dahil olup olmamak istediğiniz konusunda daha fazla düşünmelisiniz.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hasret çekileceğine işaret eder.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek zorlukların geride kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments