Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, neşesini kaybedeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını erkek organıyla gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın erkek organı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments