Rüyada kadının göğsünü görmek

Rüyada kadının göğsünü görmek ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü gördüyseniz:

  • Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişiye hep umut olacağına işaret eder.

Rüyada kıllı kadın göğsü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne ellemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsü öpmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments