Rüyada göğsü olmayan kadın görmek

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada göğsü olmayan kadın gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada kadın göğsüne ellemek eğer işsizse iş bulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kadının göğsünde kıl görmek sermaye elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın göğsünü ellemek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük tartışmaların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadın göğsü görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada göğsü olmayan kadın görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsü ellemek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments