Rüyada kafanın kanadığını görmek

Rüyada kafanın kanadığını görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada kafanın kanadığını gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Rüyada kafanın kanadığını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasının kanadığını görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine inanılır.

Rüyada kafamın kanadığını görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kafasının kanadığını görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun kafasının kanadığını görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağın kanadığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına inanılır.

Rüyada insanda kanat görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments