Rüyada kafanın ortasını kel görmek

Rüyada kafanın ortasını kel görmek başarılarının devamlı olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada kafanın ortasını kel gördüyseniz:

  • Tembellik eğilimlerinizle mücadele etmelisiniz.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek istenmeyen olayların olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının ortasını kel görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafanı kel görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine delalettir.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek gözyaşlarının dineceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kafanın kel olduğunu görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments