Rüyada kafasını kel görmek

Rüyada kafasını kel görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada kafasını kel gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Rüyada kafanın kel olduğunu görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının kel olduğunu görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kafayı kel görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına inanılır.

Rüyada kafasının yarısını kel görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kendi kafasını kel görmek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafanı kel görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine inanılır.

Rüyada kafasını kel görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments