Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kafasının büyüdüğünü gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada kafanın büyüdüğünü görmek ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine delalettir.

Rüyada kafasının büyüdüğünü görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet eder.

Rüyada aslan büyütmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulur.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek karlı işler yapacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada burnunun büyüdüğünü görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada memesinin büyüdüğünü görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments