Rüyada arkadaşına tabanca vermek

Rüyada arkadaşına tabanca vermek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tabanca vermek gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşına tabanca vermek sonra kendi işini kuracağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işarettir.

Rüyada tabanca doğrultmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, bekarsa evleneceğine delalettir.

Rüyada tabanca almak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulur.

Rüyada tabancalı asker görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalettir.

Rüyada tabancayla bacağından vurulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla kovalandığını görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tabanca düşürmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments