Rüyada kafaya yumurta sürmek

Rüyada kafaya yumurta sürmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, doğru yolu bulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada kafaya yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kafaya yumurta sürmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına alamet eder.

Rüyada kafaya yağ sürmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada kafaya zeytinyağı sürmek işlerinde kara geçeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Rüyada elini kafaya sürmek problemleri teker teker çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yüze yumurta sürmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurtayı saça sürmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça yumurta sürmek büyüleyeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments